lefkadausrcu.com

Dobrodosli na stranicu plaze!

Ukoliko vas interesuje koje plaže su najbolje na ostrvu evo nekoliko predloga. Trudili smo se da ih na najbolji način opišemo. Izaberite one koje se vama najviše sviđaju i javite nam se po povratku da nam kažete kakav je vaš utisak. Ukoliko ste bili na nekoj plaži koja nije na ovoj strani javite nam stavićemo i nju u ovu kategoriju. Budite i vi naši putnici reporteri!!!

Vasiliki

Opis: Vasiliki je ribarski gradić na jugu ostrva, udaljen 38 kilometara od glavnog grada Lefkade. Nalazi se u zalivu Vasiliki sa dugačkom šljunkovitom i peščanom plažom, gde je poslednjih godina zbog čestog vetra ova plaža najposećenija od strane onih koji vole sportove na vodi kao što je jedrenje na dasci. Nadomak plaže nalazi se veliki izbor hotela, apartmana, mesta za kampovanje, taverni, prodavnica, kafića i modernih barova. Iz ovog gradića brodom se ide na poznatu plažu Agiofili, a ukoliko ste zainteresovani možete i da odete na neki od izleta na Kefaloniju ili Itaku upravo odavde, iz Vasilikija.

Napomena: Plaža je dugačka i ako želite da plivate potrebno je da idete poprilično daleko u dubinu. Za one koji dolaze sa decom i vole igre u pesku plaža je idealna.

Savet: U ovom zalivu često duva vetar, te savetujemo ako ste duže vremena na otvorenom, da se sklonite u neku zavetrinu, odnosno hladovinu, jer na vetru nećete osetiti da vas sunce prži. Spas od vetra mogu vam biti mnoge taverne i barovi pored obale sa prelepim pogledom na zaliv.


Vasiliki  Vasiliki  Vasiliki  Vasiliki  Vasiliki  Vasiliki 
Preporučite prijateljima:

Facebook Twitter Email Stumbleupon

Ostavite komentar !!!