lefkadausrcu.com

Dobrodosli na stranicu plaze!

Ukoliko vas interesuje koje plaže su najbolje na ostrvu evo nekoliko predloga. Trudili smo se da ih na najbolji način opišemo. Izaberite one koje se vama najviše sviđaju i javite nam se po povratku da nam kažete kakav je vaš utisak. Ukoliko ste bili na nekoj plaži koja nije na ovoj strani javite nam stavićemo i nju u ovu kategoriju. Budite i vi naši putnici reporteri!!!

Nikiana

Opis: Nikiana je gradić na istočnoj obali i nalazi se 9km od severnog dela ostrva i glavnog grada. Plaža je mala i šljunkovita, poslednjih godina je postala izuzetno popularna jer se dosta hotela izgradilo na tom delu obale. Gradić nudi različit smeštaj, taverne sa odličnom ponudom jela, kafićima i barovima na plaži. Plaža je veoma bizu glavnog puta pored obale. Ova plaža ima pogled na kopneni deo Grčke, ali je vrlo uzana. Voda je mirna i čista. Ovo je jedna od najlepših plaža na istočnoj strani ostrva.

Napomena: Suncobrani i ležaljke nalaze se samo blizu nekog hotela i obično su u njihovom vlasništvu i dozvoljavaju samo gostima korišćenje.

Savet: Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom parking možete pronaći u bočnim ulicama ili čak možete zamoliti vlasnike lokalnih kuća da parkirate. Prilično su ljubazni.


Nikiana  Nikiana  Nikiana  Nikiana  Nikiana  Nikiana 
Preporučite prijateljima:

Facebook Twitter Email Stumbleupon
 1. August 1, 2012

  Vladan Milivojević

  Prelepo mesto, došli smo bez ugovorenog aranžmana, vrlo brzo smo ga našli kod gospođe Panajote, na bukvalno pet metara od mora. Vlasnica je toliko ljubazna, da nam je donosila paradajz i krastavce iz njene bašte, razne koleče za decu…jedno od lepših letovanja, mirno mesto, pravi odmor, nema buke. Otišli smo na Lefkadu da probamo, a, oduševili smo se, možda ćemo i sledeće godine tamo!

  • February 8, 2017

   Marija

   Dali imate kontakt od smeštaja kakve su cene na licu mesta

Ostavite komentar !!!