lefkadausrcu.com

Dobrodosli na stranicu plaze!

Ukoliko vas interesuje koje plaže su najbolje na ostrvu evo nekoliko predloga. Trudili smo se da ih na najbolji način opišemo. Izaberite one koje se vama najviše sviđaju i javite nam se po povratku da nam kažete kakav je vaš utisak. Ukoliko ste bili na nekoj plaži koja nije na ovoj strani javite nam stavićemo i nju u ovu kategoriju. Budite i vi naši putnici reporteri!!!

Kathizma

Opis: Kathizma je jedna od najlepših plaža na Lefkadi. Nalazi se na 14 kilometara južno od glavnog grada na zapadnoj obali, pored gradića Agios Nikitas. Dugačka plaža sa peskom i sitnim šljunkom daje prelepu tirkiznu boju vode. Omogućen je parking posetiocima plaže i besplatan je. Taverne i barovi nalaze se iznad plaže, kao i besplatni tuševi koji su retki na plažama na ostrvu. Iznad plaže nalaze se i prodavnice, a od barova izdvajamo Colpa beach bar sa prelepim bazenom koji je otvorenog tipa, takođe na Copli možete da se istuširate i presvučete.

Napomena: Plaža ima tuševe koji se nalaze iza restorana. Besplatno je korišćenje.

Savet: Van sezone jednobojni suncobrani sa ležaljkama su besplatni, dvobojni se tarifiraju 5 evra po kompletu. (zahvaljujemo Nikoli se na informaciji).


Kathizma  Kathizma  Kathizma  Kathizma  Kathizma  Kathizma 
Preporučite prijateljima:

Facebook Twitter Email Stumbleupon
 1. August 15, 2011

  Saša

  Zaista najlepša plaža na ostrvu sa predivnim morem. Ovo je plaža na koju se mora otići.
  :) :) :)

 2. August 16, 2011

  Dragana

  Ne znam da li je zbog perioda ili nečeg drugog ali sada se plaćaju i jednobojni suncobrani, odnosno ležaljke – 7E (2 ležaljke i suncobran) tako da je sve jedno gde ćete biti..

 3. August 16, 2011

  lefkadausrcu

  Dragana, hvala na ovoj korisnoj informaciji :-)

 4. September 6, 2012

  jelena

  Lepa i pristupacna plaza, narocito ako odete u onaj drugi deo sa stenama,divno je, ovog leta smo platili isto 7e, ali smo shvatili da nam nije potrebno,pored onakve vode , stena i sitnog sljunka lezaljke su visak. Na ovoj plazi ima par kafica,jedan ima i bazen pa se mozete osveziti i rucati.

  • January 1, 2014

   Mirjana

   Jelena, planiramo da leto 2014. po prvi put provedemo na Lefkadi. Zanima me kakve su cene klope u restoranima na plaži….

 5. July 18, 2013

  Nikola

  Ove godine u sezoni (tj ovo pišem sa Lefkade) su kompleti suncobran, ležaljke 5€.

 6. January 23, 2014

  nikola

  bio sam prosle godine,plaze su sve lepe sa zapadne strane ostrva.Ko nezna da pliva nije preporuceno posto su talasi a i dubina je velika skoro cim udjes u vodu a sto se tice sunca cuvaj te se za 10 min na suncu mozete tako da izgorite da nije normalno, i da ako idete svojim kolima kao ja imate do lefkade 1100km i bez pauze 15-16 sati voznje.Pozdrav

 7. January 24, 2014

  lefkadausrcu

  Kao što Nikola reče, od Beograda do Lefkade ima oko 1000 km, medjutim naše iskustvo tri puta do sada je pokazalo da se do Lefkade može stići za 11 sati sa dve pauze i uključenim zaustavljanjem na graničnim prelazima.

 8. September 22, 2015

  NESSSY

  Zaista prelepaaa plazaaa, vrlo cesto su dosta veliki talasi. Ovu plazu mozete iskoristiti i za sasvim opusteni dan, a ako ste zainteresovani i za malo avanture – moze se skakati s stena, roniti.. A ako ste spremni za malo istrazivanja, iza onih stena na kraju plaze, mozete otkriti i jednu malu pescanu plazicu s spiljama. Izborom ove plaze, nemaa greskeee !!!

Ostavite komentar !!!