lefkadausrcu.com

Dobrodosli na sajt Lefkada u srcu!

Ukoliko niste sigurni gde ćete ovog leta na more evo ideje.
Lefkada!!! Neka i vama Lefkada ostane u srcu kao što je i nama. Opustite se i uživajte jer smo se potrudili da vam približimo malo raja iz komšiluka..

Iliaktida Studio – Villas, Agios Ioannis Lefkada

Iliaktida STUDIO – Villas kompleks sastoji se od 5 malih kuća, 40 m2 svaka. Tri kuće su apartmanskog tipa sa odvojenom spavaćom sobom. Ostale dve su tipa studio u okviru jedne prostorije. Za parove ili porodice, maksimalan broj osoba je četiri.

Studia – vile imaju potpuno opremljenu kuhinju, klima uređaj, solarne bojlere, besplatnu satelitsku televiziju, bežični internet. Otvoreni prostor je pun cveća i drveća, takođe tu se nalazi i igralište za decu. Parking je dostupan u oblasti kompleksa.

Sva studia – vile nalaze se na stranama petougaonog bazena (170 m2). Iliaktida smeštaj se nalazi u zelenom okruženju ispod zelenog “Faneromenis” brda i oko tri stotine metara od Agios Ioannis plaže. Plaža je poznata po jedrenju na talasima (Kayting) i po kamenim starim mlinovima, od kojih jedan radi kao kafić.

Na nekoliko kilometara od ove plaže nalaze se plaže Gira, Kastro i Amoglosa. U blizini su restorani i kafe barovi, a centar grada Lefkas nalazi se svega na nekoliko minuta kolima.

Iliaktida studio – vile su idealne za one koji žele da uživaju u tišini, zelenilu, a da im plaža bude na svega nekoliko minuta peške.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni!

Vlasnik & Menadžer Andreas Kogkas

NAPOMENA: Iliaktida smeštaj je dostupan u periodu od 21. maja do 30. septembra.

Želimo vam ugodan boravak i nezaboravno letovanje na Lefkadi.Preporučite prijateljima:

Facebook Twitter Email Stumbleupon