lefkadausrcu.com

Dobrodosli na sajt Lefkada u srcu!

Ukoliko niste sigurni gde ćete ovog leta na more evo ideje.
Lefkada!!! Neka i vama Lefkada ostane u srcu kao što je i nama. Opustite se i uživajte jer smo se potrudili da vam približimo malo raja iz komšiluka..

Agios Ioannis

Opis: Najbliža plaža glavnom gradu Lefkadi,Agios Ioannis, samo je nekoliko kilometara udaljena i jedna je od lepših plaža na ostrvu. Dugačka peščana, sa tirkizno plavom bojom vode i ostacima nekadašnjih kamenih vetrenjača daju ovoj plaži poseban šmek. Zbog čestog vetra koji duva i otvorenog mora, ova plaža postala je druga po redu na Lefkadi posle Vasiliki za surfovanje i jedrenje, pre svega za kajtere. Obično između 30 i 40 ljudi surfuje na ovom mestu, i predveče je najbolje vreme da svratite i uživate u pogledu na njihovo umeće. Iza plaže nalazi se nekoliko taverni od kojih je jedna od vetrenjača preuređena u tavernu. Ova plaža je i poznata po tome što se iza nje nalazi dosta privatnih apartmana, te blizina grada čini ovu plažu posećenom.

Napomena: Agios Ioannis je zbog vetra omiljena za surfere a vrlo je malo onih koji dolaze da se sunčaju i brčkaju, te isti ipak biraju neke druge plaže na zapadnoj obali.

Savet: Ukoliko želite smeštaj blizu glavnog grada, odlični smeštaju nude se upravo na ovoj plaži. Posetite stranicu „Smeštaj“ na našem sajtu za detalje.


Agios-ioannis  Agios-ioannis  Agios-ioannis  Agios-ioannis  Agios-ioannis  Agios-ioannis 
Preporučite prijateljima:

Facebook Twitter Email Stumbleupon
 1. August 27, 2012

  Virgina Studios, Agios Ioannis

  Prekoputa Eleana studia, gde najčešće borave surferi, nalazi se Virgina studios. Radi se o 2 manje prizemne kuće, prva potpuno renovirana i druga novoizgrađena. Mi smo bili prvi gosti 30.6.2012 u renoviranom smeštaju. Imaju dvokrevetni smeštaj -studio, i četvorokrevetne apartmane.
  Lokacija je odlična, 200m od mora, mogućnost parkinga u dvorištu – ne više od 4 vozila. Plaža u blizini je sasvim korektna, grad Lefkas je na 3 km, i najbolja pozicija za posete plažama na zapadnoj obali.
  Vlasnica kuće je izuzetno prijatna žena, ne zna najbolje engleski, pomalo govori italijanski. Njena ćerka govori engleski i .
  Kontakt tel 694 8122 524

Ostavite komentar !!!