lefkadausrcu.com

Dobrodosli na sajt Lefkada u srcu!

Ukoliko niste sigurni gde ćete ovog leta na more evo ideje.
Lefkada!!! Neka i vama Lefkada ostane u srcu kao što je i nama. Opustite se i uživajte jer smo se potrudili da vam približimo malo raja iz komšiluka..

Agiofili

Opis: Agiofili plaža nalazi se blizu mesta Vasiliki, 38 kilometara južno od glavog grada Lefkade. Plaža je mala sa belim kamenčićima i kristalno tirkiznom bojom vode. Posetioci mogu da uživaju u plivanju, a naročito u ronjenu pored stena sa živopisnim morskim svetom. Do plaže možete doći automobilom ili brodićem iz Vasilikija. Brodić obično kreće u 11h, 12h, 13:30h i 15:30h. Povratna karta je 6€. Dnevna cena parkinga za automobil je 4€. Na plaži se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani po ceni od 6 eura. Takođe, ako zaboravite da ponesete sopstvene suncobrane možete ih pozajminti od kapetana na brodu.

Napomena: Posle svega dva metra ulazite u duboko i za one koji vole plivanje a naročito ronjenje uživaćete i morskom svetu ispod površine. Kristalno čista voda sa velikim brojem raznih vrsta riba koje vam prilaze i bez straha plivaju sa vama.

Savet: Ukoliko ostajete ceo dan, savetujemo da sa sobom ponesete hranu i osveženje jer na plaži nemate prodavnice, niti taverne.

Agiofili  Agiofili  Agiofili  Agiofili  Agiofili  Agiofili 
Preporučite prijateljima:

Facebook Twitter Email Stumbleupon
 1. August 1, 2013

  ToniMKD

  Nemam komentara,ludnica,mada sam isao pes oko 40-50 min iz hotela Apolo u Vasiliki,a moze se i sa kolima do pre samog kraja,nije toliko los put ko sto kazu,ali nije mi bilo tesko kad sam stigao to mi je bila prva plaza kad sam stigao na Lefkadi,i prvi utisak je najvaznii,a on je WOOOOOW nije moguce ova lepota :)

 2. September 8, 2013

  milos

  Plaza je moj favorir na Lefkadi.Mala,ususkana’prilaz je moguc peske, makadamskim putem koji je podnosljiv. Ja sam isao brodicem iz Vasilikija.Povratna karta je 6 eura.Prvi polazak je u 11h .Sa plaze je poslesnji brodic oko 18.30h.Ali,I ako zakasnite,mozete pesice do Vasilikija.U odnosu na mnogo price u vezi Plaza Egremni I Porto Katciki,obavezno posetite plazu,necete se pokajati..

 3. October 21, 2014

  nesa

  Jedna od najlepsih plaza na Lefkadi sigurno.Moze se doci do nje i skuterom samo pazljivo poslednjih 200m je strmo i usko zato vozite sasvim lagano.More je kristalno bistro pravi raj.Plaza za svaku preporuku i treba je obavezno posetiti!

 4. September 22, 2015

  NESSSY

  Jako zabacena plaza. Dosao sam kolima i jedva nasao put, a konkretno je i put strava i uzas. Na prvi znak cete naici tek pred samo spustanje… Plaza je lepa, ali mora na vreme da se ode zbog ogranicenog broja lezaljki , a kako je tokom celog dana izlozena suncu, tesko da cete negde osim suncobrana moci da nadjete hlad. Idealna je za ljubitelje ronjenja i naravno, vredna je posete u svakom slucaju.

Ostavite komentar !!!